Young Thug geeft €100.000 uit aan een clip en komt niet opdagen

Young Thug is niet 1 van de makkelijkste rappers om mee om te gaan. Hier kwam regisseur Ryan Staacke ook achter toen hij de clipshoot voor Young Thug moest verzorgen.

Je zou verwachten dat als je $100.000 aan een clip uitgeeft het belangrijk voor je is en veel contact hebt met de regisseur. Bij Young Thug is dit niet echt het geval. Voor de clipopname had Ryan Staacke Thug nog nooit gezien. Het enige wat hij van Thug had gehoord waren een paar ideeën die hij had. De regisseur vond dit al vreemd, maar dacht laten we het maar doen en had alles voorbereid. Op de dag van de clip opnames wil je natuurlijk op tijd beginnen rond een uurtje of 9, Maar Thug vond 4 uur in de middag een strakker plan. Totaal niet erg als je dan ook op tijd komt natuurlijk. Ook dit was niet het geval, Thug kwam pas uren later aan en toen hij er was wilde hij niet eens uit de auto komen omdat z’n instagram gehackt was. Een totale flop dus.

Gelukkig had Ryan Staacke nog wel een hoop beelden kunnen schieten zonder Thug en besloot hij om maar een verhaal van de clip te maken zoals boven te zien is. Hoe hij dit ooit heeft kunnen verkopen is mij een raadsel, maar het is hem gelukt en het resultaat is geniaal. Het complete verhaal heeft Ryan Staacke aan Pigeons and Planes uitgelegd. Daarnaast was Noisey ook bij de clipopname om een interview af te nemen met Thug. Dit ging natuurlijk niet door maar ze hebben nog wel een paar leuke beelden kunnen opnemen. Check dat filmpje hieronder.

DEEL
Sneakers, Hip-Hop, pomades en burgers zijn een paar van de dingen waar je mij wakker voor kan maken. Daarnaast ben ik altijd opzoek naar de nieuwste tech en gadgets. De beste combinatie vind ik een paar sneakers met een dry selvedge en dit draag ik eigenlijk ook elke dag.