WOO HAH! 2019

0

Wie is er klaar voor WOO HAH! 2019? Na een uitverkochte editie in 2018 komt WOO HAH! nog groter terug. 

WOO HAH! 2019

WOO HAH! is inmiddels één van Europa’s grootste hiphopfestivals. En dat belooft dat ook veel goeds voor de komende editie in zomer 2019. Vandaag maakt WOO HAH! de eerste artiesten bekend: TRAVIS SCOTT, BROCKHAMPTON, RAE SREMMURD, SKEPTA, $UICIDEBOY$, GUNNA, SHECK WES, JD. REID, JOSYLVIO, KILLY, LITTLE SIMZ, OCEAN WISDOM, PRIME, RAY FUEGO, WINNE en YOUNG ELLENS. In 2019 zullen er meer dan 60 artiesten het terrein compleet afbreken. Zo zal het in 2019 wederom bij de Beekse Berge plaatsvinden op vrijdag 12 t/m zondag 14 juli. Kaartjes zijn vanaf 15 december 10:00 te koop, meer informatie vind je hier! Benieuwd hoe het er in 2018 aan toe ging? Check dan nu de aftermovie van WOO HAH! 2018 hieronder. 

“Na in 2018 een uitverkochte editie te hebben neergezet op het Beekse Bergen terrein zijn we vastberaden om in 2019 wederom ijzersterk voor de dag te komen. We zijn daarom ook trots dat we Travis Scott voor de 3e keer mogen verwelkomen op WOO HAH!. Verder zullen verschillende randprogramma’s, zoals The Block en Lil Cube, een comeback maken en denken we ondertussen al na over andere vormen van vermaak. En ondanks dat het misschien wel de mooiste beelden ooit opgeleverd heeft; het spreekt voor zich dat we ook wat aan het stof zullen doen komend jaar!”

– Ruud Lemmen (Festivaldirecteur, WOO HAH!)

TICKETS:
Voor WOO HAH! 2019 zijn diverse tickets verkrijgbaar, zo kunnen bezoekers kiezen om slechts één dag te bezoeken, of zich volledig onder te dompelen en te overnachten op de camping of één van de luxe accommodaties:
Weekend tickets incl. campsite – €169,- (incl. servicekosten)
Weekend tickets + accommodatie – €134 (incl. servicekosten) + accommodatie
Weekend tickets excl. campsite – €134,- (incl. servicekosten)
Friday tickets – €53,90 (incl. servicekosten)
Saturday/Sunday tickets – €75,90 (incl servicekosten)
Ook zijn er additionele tickets verkrijgbaar die de reis naar WOO HAH! makkelijker maken:
Shuttlebus ticket (retour) – €10,- (incl. servicekosten)
Parking Ticket dag – €15,- (incl. servicekosten)
Parking Ticket weekend – €25,- (incl. servicekosten)
Event Travel – Diverse prijzen
Trein ticket – Diverse prijzen
Meer informatie en tickets: