Welke films je in het begin van 2017 moet zien

Het filmseizoen is weer officieel begonnen en rond de feestdagen komen er altijd een hoop  kaskrakers uit. Maar het begin van 2017 is zeker ook geen slechte tijd om naar de bioscoop te gaan. Daarom hebben we onze favoriete aankomende films op een rijtje gezet.

1. Assassin’s Creed

Na meerderen delen van de bekende game Assassin’s Creed komt er nu een film. Als je niet weet waar Assassin’s Creed over gaat raden we je aan om te de games te gaan spelen. Het zijn 1 van de beste games ooit gemaakt naar onze mening. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat we niet kunnen wachten tot de film uitkomt. In de film zal Michael Fassbender in de voetsporen van zijn voorvaderen stappen als een Assassin. De film zal 5 januari in de bioscoop draaien.

2. Gold

Gold is zo film met een goede old school zweer. In de film gaat Matthew McConaughey een personage die nogal wat tegenslag in zijn leven heeft samen Édgar Ramírez de jungles van Indonesië in. Uit de trailer blijkt het in eerste instantie succesvol te zijn, maar er komen nog wat problemen bij kijken. Voor de rol heeft McConaughey ze hoofd kaal moeten scheren en is hij 20 kilo aangekomen. De film zal rond 23 februari te zien zijn.

3. xXx: Return of Xander Cage

http://https://www.youtube.com/watch?v=MQEFmHsseaU

Vin Diesel is terug in de trippel x film. Het is al weer 11 jaar geleden dat de laatste trippel x is uitgekomen, maar het wordt toch weer is tijd voor een nieuwe. Als je vroeger van de reeks hield is deze ook zeker het kijken waard. De film zit weer volgepropt met actie scenes en dit is natuurlijk ook de reden dat je de film kijkt. De film zal 19 januari in de bioscoop draaien.

4. Fist Fight

Ice Cube en Charlie Day spelen 2 leraren in de film Fist Fight die besluiten hun problemen op te lossen met een ouderwets 1 op 1 gevecht. Ice Cube heeft al bewezen dat hij geweldig is in comedy film en dit zal zeker geen uitzondering zijn. De film zal 23 februari te zien zijn.

5. John Wick: Chapter 2

Thomas Sadoski speelt een hitman gemaand John Wick die het niet helemaal lukt om met pensioen te gaan. Als je het eerste deel niet hebt gezien is dit zeker een aanrader en de kans is groot dat je Chapter 2 niet wilt missen. De film zal 9 februari te zien zijn. 

6. Bastards 

Als het blijkt dat je moeder gelogen heeft over de dood van je vader. En je er achter komt dat ze eigenlijk niet weet wie je echte vader is zit er maar 1 ding op. Alle mannen af gaan waar ze het bed mee heeft gedeeld. Owen Wilson en Ed Helms doen precies dat in deze comedy, maar dit gaat niet helemaal zoals gewild. De film is vanaf 36 januari te zien.

DEEL
Sneakers, Hip-Hop, pomades en burgers zijn een paar van de dingen waar je mij wakker voor kan maken. Daarnaast ben ik altijd opzoek naar de nieuwste tech en gadgets. De beste combinatie vind ik een paar sneakers met een dry selvedge en dit draag ik eigenlijk ook elke dag.