Het weekend is begonnen! Daarbij hoort natuurlijk een lekkere track. Eentje die je net ff dat zetje geeft om de club kapot te maken.

Zelf heb ik op vrijdag nog wel eens last van vermoeidheid door een lange werk/schoolweek. Dan moet ik mezelf echt naar de stad slepen. Een goede plaat kan er dan voor zorgen dat mijn zin wordt aangewakkerd. De eerste Daily Supply #weekendtrack is een Remix van Chris Val. Hij heeft de al lekkere track ‘Love & War’ van Yellow Claw nog een beetje lekkerder gemaakt. De remix is ook nog eens gratis te downloaden, helemaal lekker.

DEEL
Teveel schoenen om op te bergen, een hart dat sneller gaat kloppen bij elke nieuwe collectie van Supreme en Stone Island en ook nog eens een passie voor dry denim. Mijn inkomen gaat dus naar kleding inderdaad... Ik ben werkzaam in de modebranche en eet veel te vaak buiten de deur. En dan het liefst hamburgers en kreeft. Al deze passies bij elkaar hebben ervoor gezorgd dat ik Daily Supply ben begonnen. Want zo kan iedereen een beetje meegenieten.