Voor maar $30,000 heb je een zwevende salontafel

Een belangrijk onderdeel van je woonkamer is natuurlijk je salontafel. Soms is die van de Ikea al genoeg maar wat een eindbaas zal je zijn als je een zwevende salontafel hebt.

Als een zwevende salon tafel altijd al een droom is geweest dan heb je geluk. Siren Design Studios heeft er namelijk 1 ontworpen. De tafel bestaat uit een boven en een onderstuk. Het bovenste gedeelte zweeft ongeveer 5 centimeter boven het onderstuk. De tafel zweeft met behulp van 2 speciale magneten en wordt bij elkaar gehouden door een kevlar kabel. Door het unieke ontwerp is de tafel best flexibel en kan het bovenste gedeelte makkelijk heen en weer bewogen worden. Door de kabels zal de bovenkant nooit te ver bewegen en valt dus niet alles ervan af. Benieuwd hoe dit eruit ziet. kijk het filmpje en de foto’s hieronder.

tele-taxidi-hovering-table-2

tele-taxidi-hovering-table-3

tele-taxidi-hovering-table-4

tele-taxidi-hovering-table-5

DEEL
Sneakers, Hip-Hop, pomades en burgers zijn een paar van de dingen waar je mij wakker voor kan maken. Daarnaast ben ik altijd opzoek naar de nieuwste tech en gadgets. De beste combinatie vind ik een paar sneakers met een dry selvedge en dit draag ik eigenlijk ook elke dag.