Vans heeft één dikke comeback gemaakt in 2016 en is van plan dat nog even vol te houden in 2017. Om het jaar goed af te trappen is deze week de Vault collaboration met UNDERCOVER onthuld.

Het is al een tijdje bekend dat er een collab zou zijn tussen Vans Vault en UNDERCOVER. Nu hebben wij dan ook eindelijk de beelden voor jullie. Samen hebben ze de OG Era LX en de OG Old Skool LX modellen aangepakt en in een nieuw jasje gestoken. Het klassieke Old Skool model komt in het rood en lichtgrijs met een toffe bloemenprint in de midden-sectie. Het Era model komt in het rood, zwart en wit, met enkel een zin op de neus van de schoen. “Take me in time, time to the music, take me away to the twilight zone” dit verwijst naar de single ‘Shelter Song’ van de Engelse rockband Temple. De prijs voor deze collab (schrik niet): $130 voor de OG Era LX’s en $150 voor de Old Skool LX’s. Vanaf 4 februari zullen ze bij verschillende retailers te koop zijn!

vans vault x undercover old skool lx vans vault x undercover old skool lx vans vault x undercover old skool lx vans vault x undercover old skool lx vans vault x undercover old skool lx vans vault x undercover og era lx vans vault x undercover og era lx vans vault x undercover era lx vans vault x undercover era lx