Upgrade je koffie met Third Wave Water

107

De meeste Nederlanders houden wel van een goed bakje koffie. Een Senseo zie je dan ook steeds minder vaak bij mensen in de keuken staan en de bonen komen vaak van veel te duren speciaalzaakjes. Maar er wordt door zowat iedereen een belangrijk bestandsdeel over het hoofd gezien. Namelijk het water.Box-Insert.jpg

Ja je hoort het goed water is een belangrijk ingrediënt om goede koffie te maken. Koffie bestaat namelijk voor 98% uit water. Er wordt vaak vanuit gegaan dat water maar gewoon water is, en dat de koffiebonen voor de smaak zorgen.

Maar dit is een foute gedachten. De mineralen in water blijken een belangrijke rol te spelen in de uiteindelijk smaak van je bakje koffie. Als je koffie zet met gedistilleerd water zal je een redelijk smaakloze bak koffie hebben.

Het bedrijf Third Wave Water heeft een oplossing voor dit probleem gevonden. Zij hebben uitgezocht welke mineralen combinatie zorgt voor het best smakende bakje koffie. En hiervan zijn ze een product gaan maken die je kan toevoegen aan gedestilleerd water zodat je thuis het perfecte bakje koffie kan zetten. Het product komt in de vorm van een buisje gevuld met alle nodige mineralen. Het is bedoeld voor een Gallon(3,8 liter) water dus je kan redelijk wat bakjes zetten met een buisje. En voor 10 dollar heb je 10 buisjes dus het zal ook geen grote impact hebben aan je uitgaven. Als je het wilt bestellen of meer wilt weten klik dan even hier.

 

DELEN