Ik hoor jullie denken, maar wij worden toch vaak uitgekleed door de de mode industrie? We betalen namelijk veel te veel voor veel te weinig.

Dat klopt! En ik geef toe dat ik zelf ook vaak slachtoffer ben van het teveel betalen voor kleding. Op dit precieze moment zit ik namelijk te twijfelen of ik Gucci schoenen van €450,- moet aanschaffen… Zijn ze het waard? Uh nee..

Unrobe gaat hier dus verandering in brengen. Zij zijn 100% transparant. Dat wilt zeggen dat ze precies laten zien: waar, door wie, van wat en voor welke prijs een kledingstuk wordt gemaakt. Heel tof natuurlijk, maar wat nog toffer is, is de prijs. Ze beweren 50% goedkoper te zijn dan traditionele merken, zonder in te leveren in kwaliteit. Hierbij kan ik meteen toevoegen, ik heb het geluk dat ik de kwaliteit al heb mogen voelen en die mag er zeker zijn.

unrobe

De oprichters willen een movement creëren. Het is niet zomaar een merk maar een leefstijl. De mensen worden steeds bewuster. Zelfs ik, die gemiddeld 2x per week na het stappen een Big Mac en een Chili Chicken naar binnen werkt (gouden combi) eet tegenwoordig 3x per week vegetarisch. Dus waarom worden we dan niet eens bewuster als het aankomt op kleding? Het is tijd om te veranderen. Naast een goede prijs en een transparante prijscalculatie, is het voor de oprichters Koen en Daan ook zeer belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van organische materialen. Daarnaast werken zij hard om ook zo duurzaam mogelijk te produceren en transporteren.

unrobe

Je kan mij nog meer vertellen, maar dit is denk ik de toekomst. Het merk heeft hun doel op Kickstarter al bereikt dus het is duidelijk dat meer mensen dit als de toekomst zien. Wil jij als 1 van de eerste een Unrobe kledingstuk hebben? Je hebt nog tot maandag om een ‘pledge’ te doen op Kickstarter, hier kan je direct de hele collectie checken. Join the movement #undresstheindustry

unrobe

BewarenBewaren

BewarenBewaren