Tyga & Kanye West brengen ons ‘Feel Me’

Gelukkig is 2016 voorbij, een jaar met meer negatieve dan positieve vibes. Hoewel we daar niet in willen blijven hangen, was er op de valreep van 2016 nog één lichtpuntje: Tyga en Kanye West sloten samen het jaar af met een nieuwe track genaamd ‘Feel Me’.

De track is het eerste project van Kanye nadat hij zijn zogenaamde Europese tour annuleerde. Zoals we op The Life Of Pablo al hoorden, heeft hij geen problemen met zelfspot. Na alle verhalen rondom zijn ziekenhuisopname komt hij op ‘Feel Me’ met de volgende line: “Who you try’na get crazy with, don’t you know I’m loco?”.
De samenwerking tussen Tyga en Kanye zat er al een tijdje aan te komen, want naast een gedeelde liefde voor de Kardashians, heeft Tyga eerder dit jaar getekend bij West’s label G.O.O.D. Music.

Luister hieronder de track en laat ons weten wat je ervan vind!

DEEL
Ik kan uren praten over sneakers en kleding. Vind mij met een camera of een koptelefoon op. Voor elk hiphop en techno feestje mag je me uitnodigen!