#SENDNUDES 2.0 met Pornhub’s TrickPics app

Stuur jij wel eens een pikante foto via Snapchat naar je crush, vriend(in) of echtgenoot? Grote kans dat deze alleen door de ontvanger wordt bekeken, maar na ‘The Fappening’ en menig naaktfoto-schandaal kun je maar beter voorzichtig zijn met wat je stuurt! ‘s Wereld grootste porno-site, Pornhub, heeft een app gemaakt die je helpt je edele delen beter te verbergen wanneer je een pikante selfie wilt sturen.

De app genaamd Dickpics TrickPics plaatst met behulp van augmented reality filters over borsten, vagina’s en penissen, waardoor pikante foto’s of video’s van NSFW naar SFW vertaald worden. Meer dan 15 animaties als “Trouser-snake” en “Mile High” zijn beschikbaar in de app, waarmee je eenvoudig naaktfoto’s kunt omtoveren in foto’s die geschikt zijn om te delen via bijvoorbeeld Instagram. (Volgens Instagram’s richtlijnen dan, of je ze zelf geschikt acht is een tweede natuurlijk…)

De TrickPics app is (gratis!) beschikbaar voor zowel Android als iPhone en is al tienduizenden keren gedownload. Als je wat inspiratie nodig hebt, zoek dan op Instagram eens op de hashtag #trickpics!

Happy snapping! #dickstagram #fapchat

DEEL