Test of jij een derde wereld oorlog zou overleven

Met Trump straks aan het roer in de VS zijn wij er niet vrolijker op geworden. Dat moeten de makers van deze website ook hebben gedacht. Je kan hier namelijk testen of je een nucleaire bom zou overleven.

Op deze website kan je checken of jouw stad het zou overleven als er een flinke bom op of naast wordt gegooid. Je kan kiezen uit verschillende soorten bommen en populatie groottes. Je kan ook kiezen uit een: ‘meteoriet die de dinosauriërs heeft doen laten uitsterven’. Dat is de minst goede optie kan ik verklappen. Met het nieuwe jaar in het vooruitzicht is het misschien niet de vrolijkste gedachte maar ach, neem het met een korreltje zout en wees gewoon goed voorbereid.

 

http://www.dailysupply.nl/google0f72cdb5dc25d6ca.html

DEEL
Teveel schoenen om op te bergen, een hart dat sneller gaat kloppen bij elke nieuwe collectie van Supreme en Stone Island en ook nog eens een passie voor dry denim. Mijn inkomen gaat dus naar kleding inderdaad... Ik ben werkzaam in de modebranche en eet veel te vaak buiten de deur. En dan het liefst hamburgers en kreeft. Al deze passies bij elkaar hebben ervoor gezorgd dat ik Daily Supply ben begonnen. Want zo kan iedereen een beetje meegenieten.