Terugblik 2016: Beste sneaker release

Sneakers zijn toch wel het favoriete onderdeel van onze outfit. Je kan er eindeloos mee variëren en er zijn er zo fucking veel. En wij willen ze bijna allemaal hebben. Wat onze favoriet van het jaar was staat hieronder!

NikeLab AirMax 98 Supreme

Supreme-x-Nike-Air-Max-98-622x341

Roman: Deze schoen valt niet bij iedereen in de smaak en dat vind ik juist tof. Het is een best grove schoen en het glimmende leer is niet iedereens cup of tea. Deze AirMax zit echt fantastisch en ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik een paartje zou kunnen bemachtigen (ik heb de blauwe). Daarom is dit mijn favoriet van 2016!

Adidas Ultra Boost x Reigning Champ

reigning-champ-adidas-ultra-boost-2

Hidde: Je kan er niet meer omheen, de Adidas Ultra Boost. Super comfy en met de nodige celebrity van onder andere Kanye West is het niet gek dat deze zo populair is geworden. Van de vele varianten die uit zijn gekomen is dit mijn favoriet. Een cleane uitvoering van de meest comfortabele schoen van het moment.

Adidas Originals Gazelle

adidas_originals_gazelle_size-2

Jaime: Voor deze schoen hoefde je niet op straat te slapen of je halve maandsalaris uit te geven. Je kon deze gewoon kopen bij Size? in de Kalverstraat. Toch is dit mijn favoriet. Waarom? Sowieso doen die mega exclusieve sneakers mij weinig en deze passen gewoon overal bij en door de grijs/paarse kleur zijn ze toch net wat anders dan anders. Perfect dus.

Ronnie Fieg x New Balance MYKONOS 997.5

5_13a81a61-761c-4dcc-b378-23a614f204d4_1160x.progressive

Oskar: Beste sneaker 2016 voor mij is de Ronnie Fieg x New Balance MYKONOS 997.5. De colorway is 1 van de beste van het jaar. En door het gebruik van suède heeft het een hele cleane look. de Abzorb zolen lopen daarnaast ook als een paar kussen aan je voeten. Tel dat allemaal bij elkaar op en je hebt de perfecte sneaker.

ASICS Gel-Lyte III ‘Whisper Pink’

asics-gel-lyte-iii-whisper-pink-pack-2

Dennis: Mijn favoriete sneaker is mijn laatste aankoop. De Asics Gel-Lyte III ‘Whisper Pink’. Origineel een womens release, maar ook verkrijgbaar in heren maten. De kleuren zijn zo subtiel en de combinatie van heel strak zacht suede ziet er prachtig uit. En zoals het hoort ‘echte mannen rocken roze’.

DEEL
Teveel schoenen om op te bergen, een hart dat sneller gaat kloppen bij elke nieuwe collectie van Supreme en Stone Island en ook nog eens een passie voor dry denim. Mijn inkomen gaat dus naar kleding inderdaad... Ik ben werkzaam in de modebranche en eet veel te vaak buiten de deur. En dan het liefst hamburgers en kreeft. Al deze passies bij elkaar hebben ervoor gezorgd dat ik Daily Supply ben begonnen. Want zo kan iedereen een beetje meegenieten.