Supreme en Vans kondigen hun eerste samenwerking van 2017 aan!

De combinatie Supreme en Vans is net als de Amerikaanse beleg-combinatie Peanut Butter en Jelly: je moet ervan houden of je vindt het drie keer niks. Ikzelf heb een beetje mixed feelings over beide combinaties… De eerste samenwerking tussen Supreme en Vans van 2017 is namelijk op z’n zachtst gezegd gedurfd.

De Vans collaborations zijn een terugkerend fenomeen voor New York’s bekendste streetwear gigant. Eerder werden al de Authentics, Eras, Old Skools en Sk8 Hi’s onder handen genomen. Nu is het de beurt aan de Sk8 Mid Pro. Zoals altijd worden er meerdere colorways gereleased. Dit keer bestaat het kleurenpalet uit Geel, Blauw, Roze en Zwart, allen gecombineerd met een opvallende panterprint. Het bovenwerk van de Sk8 Mid’s bestaat uit Premium Suède, Fluweel en een Leren voering. De schoen rust op een gevulkaniseerde midden zool met Vans’ bekende Waffle-print aan de onderzijde.

Het viertal Sk8 Mid’s is vanaf 2 maart om 12.00uur Nederlandse tijd verkrijgbaar, zowel in Supreme’s fysieke winkels in Europa en de VS als in Supreme’s online shop.

supreme-x-vans-sk8-mid-pro-black-panther supreme-x-vans-sk8-mid-pro-blue-panther supreme-x-vans-sk8-mid-pro-pink-panther supreme-x-vans-sk8-mid-pro-yellow-panther.jpg

DEEL
Zeg je Hidde, dan zeg je sneakers! Hoewel het niet uit een medisch onderzoek is gebleken, durf ik gerust te zeggen dat ik verslaafd ben aan het kopen, kijken en bewonderen van sportief schoeisel. Ik zorg ervoor dat jij geen exclusieve sneaker-release meer mist en zal daarnaast af en toe andere fashion-gerelateerde posts schrijven. Mijn tweede verslaving is het binge-watchen van Netflix-series. Na House of Cards, Suits en Narcos ben ik inmiddels hooked aan de serie Arrow!