Sinds een paar jaar zijn de terugkerende samenwerkingen tussen Supreme en TNF ieder seizoen eerder regel dan uitzondering. Waar we hier en daar previews zagen van met sneeuw bestrooide bergtoppen en blauwwitte wolkenvelden voor de FW17 collab, verrast het powercouple ons door niet voor een apart patroon te kiezen, maar voor een ander materiaal!

Waar vorige collabs vaak bestonden uit luide all-over patronen met bijvoorbeeld herfstbladeren, wereldkaarten of luipaardprints, houden Supreme en TNF het dit seizoen wat meer basic. Er is gekozen voor een simpel kleurenpalet: Geel, Rood en Zwart. Nu maken deze kleuren allang deel uit van The North Face’s standaardcollectie, maar niet in de premium uitvoering die Supreme brengt: lambskin leather.

Naast de bekende Nuptse jacket bestaat de collectie uit de Roo Lumbar II waistpack, Day pack, Camp Duffel en een paar handschoenen. Allen in de kleuren Geel, Rood en Zwart. Door het gebruik van lambskin materiaal komt deze collectie met een heftiger prijskaartje dan vorige collabs. De Nuptse gaat waarschijnlijk zo’n €1098 kosten en de ‘goedkoopste’ items uit de collectie (waistpack en gloves) starten op maar liefst €148… Om over resellprijzen nog maar te zwijgen.

supreme-x-tnf-fw17-nuptse (1)supreme-x-tnf-fw17-waistpack (1)supreme-x-tnf-fw17-daypack (1)supreme-x-tnf-fw17-duffel (1)supreme-x-tnf-fw17-gloves (1)

Aanstaande donderdag 19 oktober om 12.00uur Nederlandse tijd dropt de collectie op Supreme’s website. Ben je benieuwd welke items het snelst zullen gaan? Tip van ons is om op de website van Supreme Community te kijken, waar trouwe Supreme-fans wekelijks hun favoriete items upvoten. Succes maar weer!

DEEL
Zeg je Hidde, dan zeg je sneakers! Hoewel het niet uit een medisch onderzoek is gebleken, durf ik gerust te zeggen dat ik verslaafd ben aan het kopen, kijken en bewonderen van sportief schoeisel. Ik zorg ervoor dat jij geen exclusieve sneaker-release meer mist en zal daarnaast af en toe andere fashion-gerelateerde posts schrijven. Mijn tweede verslaving is het binge-watchen van Netflix-series. Na House of Cards, Suits en Narcos ben ik inmiddels hooked aan de serie Arrow!