Supreme x The North Face nieuwste collab is er eentje voor de leatherboys

0

Sinds een paar jaar zijn de terugkerende samenwerkingen tussen Supreme en TNF ieder seizoen eerder regel dan uitzondering. Waar we hier en daar previews zagen van met sneeuw bestrooide bergtoppen en blauwwitte wolkenvelden voor de FW17 collab, verrast het powercouple ons door niet voor een apart patroon te kiezen, maar voor een ander materiaal!

Waar vorige collabs vaak bestonden uit luide all-over patronen met bijvoorbeeld herfstbladeren, wereldkaarten of luipaardprints, houden Supreme en TNF het dit seizoen wat meer basic. Er is gekozen voor een simpel kleurenpalet: Geel, Rood en Zwart. Nu maken deze kleuren allang deel uit van The North Face’s standaardcollectie, maar niet in de premium uitvoering die Supreme brengt: lambskin leather.

Naast de bekende Nuptse jacket bestaat de collectie uit de Roo Lumbar II waistpack, Day pack, Camp Duffel en een paar handschoenen. Allen in de kleuren Geel, Rood en Zwart. Door het gebruik van lambskin materiaal komt deze collectie met een heftiger prijskaartje dan vorige collabs. De Nuptse gaat waarschijnlijk zo’n €1098 kosten en de ‘goedkoopste’ items uit de collectie (waistpack en gloves) starten op maar liefst €148… Om over resellprijzen nog maar te zwijgen.

supreme-x-tnf-fw17-nuptse (1)supreme-x-tnf-fw17-waistpack (1)supreme-x-tnf-fw17-daypack (1)supreme-x-tnf-fw17-duffel (1)supreme-x-tnf-fw17-gloves (1)

Aanstaande donderdag 19 oktober om 12.00uur Nederlandse tijd dropt de collectie op Supreme’s website. Ben je benieuwd welke items het snelst zullen gaan? Tip van ons is om op de website van Supreme Community te kijken, waar trouwe Supreme-fans wekelijks hun favoriete items upvoten. Succes maar weer!