Supreme x Comme Des Garçons Nike AirForce 1’s

Vorige week was één van de meeste gehypte, gewilde, geliefde en zelfs gehaten release van dit seizoen bij Supreme. De collectie in samenwerking met Comme Des Garçons SHIRT werd gedropt.

Nu is het zo dat niet de gehele collectie werd gereleased afgelopen week. In mei komen namelijk de AirForce 1’s uit en die zorgen voor heel wat opschudding. Het zijn in principe gewoon normale AF 1’s maar zijn bedrukt met een oog motief. Dit motief is ook gebruikt door de rest van de collectie. Bekijk hieronder de bijbehoren de collectie en hou ons in de gaten voor updates over deze release!

DEEL
Teveel schoenen om op te bergen, een hart dat sneller gaat kloppen bij elke nieuwe collectie van Supreme en Stone Island en ook nog eens een passie voor dry denim. Mijn inkomen gaat dus naar kleding inderdaad... Ik ben werkzaam in de modebranche en eet veel te vaak buiten de deur. En dan het liefst hamburgers en kreeft. Al deze passies bij elkaar hebben ervoor gezorgd dat ik Daily Supply ben begonnen. Want zo kan iedereen een beetje meegenieten.