Supreme op z’n Frans met Lacoste!

Elke donderdag zit heel Daily Supply (behalve Jaime) netjes om 11.55u klaar op de Supreme website om ons zuurverdiende geld te verbrassen. Deze donderdag kan ons geld naar een collaboratie tussen Supreme en Lacoste.

Het is een echte retro collectie geworden en ik ben niet overal fan van. De caps, de polo’s, de jasjes en de tracksuit zijn tof maar de rest vind ik mwa. Het zal hoe dan ook allemaal binnen luttele seconde uit de webshop worden gekocht door hongerige hypebeast die nog nooit van René Lacoste hebben gehoord, en al helemaal niet weten dat deze meneer de polo zelfs heeft bedacht. Maar we weten allemaal, Supreme heeft zelfs een baksteen verkocht. De collectie is dus eigenlijk al bijna uitverkocht en deze moet donderdag nog droppen… huh? Bekijk hieronder alles uit de aankomende collectie en zit net als ons (behalve Jaime) om 11.55u klaar op de website van Supreme.

supreme supreme supreme supreme supreme supreme supreme supreme

DEEL
Teveel schoenen om op te bergen, een hart dat sneller gaat kloppen bij elke nieuwe collectie van Supreme en Stone Island en ook nog eens een passie voor dry denim. Mijn inkomen gaat dus naar kleding inderdaad... Ik ben werkzaam in de modebranche en eet veel te vaak buiten de deur. En dan het liefst hamburgers en kreeft. Al deze passies bij elkaar hebben ervoor gezorgd dat ik Daily Supply ben begonnen. Want zo kan iedereen een beetje meegenieten.