Stone Island Spring/Summer ’17 lookbook

Het is steenkoud buiten, sneeuw moet nog vallen maar de spring/summer collecties komen langzaamaan alweer online. Zo ook die van Stone Island.

Dat ik fan ben van Stone Island is een understatement. Functionele kleding die er super tof uitziet, I love it. Voor mij kan de nieuwe collectie dan ook niet snel genoeg in de winkels liggen.

De aankomende collectie bestaat uit een breed kleurenpallet. Zo maken ze dit keer weer veel gebruik van roze. De roze items van de huidige collectie waren binnen no-time uitverkocht en werden zelfs doorverkocht voor meer dan de originele prijs. Slimme zet dus om weer gebruik te maken van deze kleur.

stone island

De collectie bestaat uit veel nieuwe silhouetten en technische hoogstandjes. Reflecterende en waterafstotende materialen worden weer veel gebruikt zoals we gewend zijn van Stone Island. Eén van de tofste items vind ik het Stone Island Marina shirt. Dit shirt is een re-release van een echt old school t-shirt van het merk.

stone island

Bekijk op de website van Stone Island de rest van het uitgebreide lookbook. Er staan al een aantal items online, ik verwacht dat begin 2017 de rest verkrijgbaar is.

stone island 3

 

DEEL
Teveel schoenen om op te bergen, een hart dat sneller gaat kloppen bij elke nieuwe collectie van Supreme en Stone Island en ook nog eens een passie voor dry denim. Mijn inkomen gaat dus naar kleding inderdaad... Ik ben werkzaam in de modebranche en eet veel te vaak buiten de deur. En dan het liefst hamburgers en kreeft. Al deze passies bij elkaar hebben ervoor gezorgd dat ik Daily Supply ben begonnen. Want zo kan iedereen een beetje meegenieten.