Spider-Man Homecoming trailer

Ik ben echt een nerd wat films en series betreft. Ik hou van Lord of The Rings, Game of Thrones en jawel, superhelden. Je kan je dus wel voorstellen dat ik heel gelukkig werd van de nieuwe Spider-Man trailer!

Spider-Man wordt sinds de laatst Avengers film onder de hoede genomen door Tony Stark aka Iron Man. Door de technologische kennis van Tony heeft het pak van Spider-Man nog nooit zoveel handige gadgets gehad. Daarnaast werkt het ook een beetje in het nadeel voor Peter. Hij wordt namelijk als een kind behandeld door Tony en dat is hij zat. In de trailer is er te zien dat de film weer vol actie en humor zit zoals we gewend zijn van Marvel. De film komt op 7-7-17 uit dus je zal het nog even moeten doen met de trailer hieronder!

DEEL
Teveel schoenen om op te bergen, een hart dat sneller gaat kloppen bij elke nieuwe collectie van Supreme en Stone Island en ook nog eens een passie voor dry denim. Mijn inkomen gaat dus naar kleding inderdaad... Ik ben werkzaam in de modebranche en eet veel te vaak buiten de deur. En dan het liefst hamburgers en kreeft. Al deze passies bij elkaar hebben ervoor gezorgd dat ik Daily Supply ben begonnen. Want zo kan iedereen een beetje meegenieten.