LEGO voor gevorderden: Shitting Bricks!

Laten we het eens hebben over LEGO. Wie heeft er vroeger niet mee gespeeld?! Gigantische bouwwerken maken; soms volgens het boekje, meestal gewoon helemaal niet. Wie op volwassen leeftijd nog steeds met LEGO speelt, wordt over het algemeen raar aangekeken, maar goed… Ieder zijn hobby. Maak nu kennis met Shitting Bricks!

Een volwassene die LEGO-creaties maakt, wordt in de LEGO-community een AFOL (Adult Fan Of LEGO) genoemd. Hoewel mijn eigen LEGO al jaren op zolder stof loopt te verzamelen, stuitte ik dankzij Instagram’s discovery page eerder deze week toch weer op een paar toffe LEGO creaties. Creaties die te maken hadden met, jawel; Sneakers!

ACRNM LUNAR FORCE #lego #afol #acronym #acronymlunarforce1 #lunarforce1 #nike #hype

A post shared by Shttng.Brcks (@shttng.brcks) on

ACRNM Prestos #lego #afol #acronym #acronympresto #nike #hype

A post shared by Shttng.Brcks (@shttng.brcks) on

Instagram-user Shitting Bricks (@shttng.brcks) maakt de tofste sneakers, zoals de Acronym x Nike Lunar Force 1, Acronym Presto en de Off-White x Nike Vapormax “The Ten”, van de bekende stapelblokjes. Daarnaast is-ie ook niet vies van KAWS dissected companion en film-figuren uit bijvoorbeeld Star Wars of Ghost in the Shell. Ik krijg spontaan weer zin om het stof van de LEGO-kist te blazen, wat jullie?

 

KAWS #lego #afol #brickheadz #kaws #kawscompanion #hype

A post shared by Shttng.Brcks (@shttng.brcks) on

Yoda #lego #afol #brickheadz #legostarwars #yoda #starwars

A post shared by Shttng.Brcks (@shttng.brcks) on

 

Over sneakers gesproken: Rapper Vince Staples en sneakermerk Converse hebben samen een collectie sneakers en apparel uitgebracht, bekijk de collab hier!

DEEL
Zeg je Hidde, dan zeg je sneakers! Hoewel het niet uit een medisch onderzoek is gebleken, durf ik gerust te zeggen dat ik verslaafd ben aan het kopen, kijken en bewonderen van sportief schoeisel. Ik zorg ervoor dat jij geen exclusieve sneaker-release meer mist en zal daarnaast af en toe andere fashion-gerelateerde posts schrijven. Mijn tweede verslaving is het binge-watchen van Netflix-series. Na House of Cards, Suits en Narcos ben ik inmiddels hooked aan de serie Arrow!