The Sandwich show is een must see!

Engelse broodjes zijn meestal niet de meest interessante gerechten die je kan consumeren. Gelukkig zijn de broodjes van Max Halley een stuk interessanter.  

Er zijn wel is eerder wat beelden rond gegaan van Max Halley die broodjes maakt. En geloof mij dit is echt een gevalletje Nutty Professor. Of hij nou echt gewoon heel goed is of veel geluk heeft, hij bedenkt hele toffe broodjes. In deze eerste aflevering maakt hij een Koreaans broodje met gefrituurde noodles. Het is niet de vraag of ik naar Londen ga voor alleen dit broodje maar eerder de vraag wanneer.

DEEL
Sneakers, Hip-Hop, pomades en burgers zijn een paar van de dingen waar je mij wakker voor kan maken. Daarnaast ben ik altijd opzoek naar de nieuwste tech en gadgets. De beste combinatie vind ik een paar sneakers met een dry selvedge en dit draag ik eigenlijk ook elke dag.