Review: Wavy met Nike x Sean Wotherspoon Air Max 1/97

Sean. Wotherspoon. No more words needed…

Toen ik vorig jaar bij de Vote Forward 2017 het design van de Air Max 1/97 zag kon ik niet wachten om deze schoen van dichtbij te zien. Mijn stem ging uiteraard naar Sean en zijn team. Een paar maanden later zag ik op Sneakerness het kleurrijke paar in levende lijve en ik zag dat ik niet voor niets op deze sneaker gestemd had…wat een tof paar! Afgelopen week was het eindelijk zo ver en heb ik mij op zo veel mogelijk plekken voor raffles ingeschreven. Patta, Patta, Patta…you blessed me! Ik ben he-le-maal hyped!

Inside the box
De box met Nike swoosh is voorzien van het kleurenpallet dat door Sean is uitgekozen.
Aan de binnenkant wordt onder de quote “More Air” een kort verhaal beschreven van de Vote Forward 2017. Het papier met het jaren 80 Nike lettertype  gaat opzij en daar komt het sublieme paar tevoorschijn dat mijn sneakerhart sneller laat kloppen.

De details, materiaal en kleuren zijn geweldig! Op de hielen wordt verwezen naar Virginia en LA, en de sneaker laat Seans twee favoriete sneakers zien: de Air Max 1 en de Air Max 97″. De zool is net als de hele schoen een perfect uitgebalanceerd kleurenpalet.
De binnenkant is van fluweel en de Nike Swoosh lacht je toe. Wat wil een sneakerhead nog meer? Mijn antwoord is: “More Sean!”

More Air, More Sean?
Sean liet een tijdje geleden op zijn Instagram een paar samples van de definitieve sneakers zien. Wie weet komt er in de toekomst “More Sean” aan? Laten we het hopen!

Ander nieuws: Filling Pieces dropt eerste kledinglijn!

 

DEEL
Sneakers, streetwear en Indo Food...That's all I need!