We zijn nu al een tijdje bezig met de Lockhart’s lijn en de enige oliebasis die ontbreekt is de medium. Waarom ik deze als laatst heb bewaard is waarschijnlijk omdat het momenteel mijn go-to pomade is.

Het blik van de medium is misschien wel het meest opvallende blik van de Lockhart’s lijn. De gouden kleur met rode bestickering is niet te missen maar ook zeker heel mooi. Zoals we van Lockhart’s gewend zijn zit het blik tot de rand vol. Wat niet heel erg opvalt als je het blik openmaakt is de geur. De geur is licht kruidig maar totaal niet overheersend, wat heel chill is voor je go-to pomade.

Wat de pomade echt kenmerkt is de zachtheid van de pomade. Deze shit is net warme boter als je het gebruikt. Je krijgt het dan ook zonder problemen uit het blik en het aanbrengen is zo simpel als maar zijn kan. En ja, zoals je kan raden kan het in model brengen ook bijna niet makkelijker. Oké, lights zijn misschien makkelijker maar daar blijft het bij. De slickness is ook wel echt een karakteristiek van de Lockhart’s lijn. Voor een pomade waar je zo makkelijk mee kan werken heeft het wel echt een goede hold. Op een normale dag zal je dan ook weinig problemen ervaren. De glans van de pomade is best subtiel en dit is naar mijn mening ook perfect voor alledaags gebruik.

Zoals je wel kunt merken is niet alleen deze pomade, maar de complete Lochart’s lijn heel positief beoordeeld. Dit komt omdat het gewoon echt goede producten zijn, en omdat de lijn goed bij elkaar past. De meeste hebben vergelijkbare eigenschappen en door de verschillende vier sterktes heb je voor elke situatie een geschikte keus. Als je meer wilt zien over pomades en grooming check dan onze nieuwe Instagram.

DEEL
Sneakers, Hip-Hop, pomades en burgers zijn een paar van de dingen waar je mij wakker voor kan maken. Daarnaast ben ik altijd opzoek naar de nieuwste tech en gadgets. De beste combinatie vind ik een paar sneakers met een dry selvedge en dit draag ik eigenlijk ook elke dag.