Het wordt is tijd om het over een nieuw pomade merkt te hebben. JS Sloane is al een paar jaar op de markt, maar ze zijn laatst met een nieuwe pomade gekomen. Tijd om te gaan testen.

JS Sloane heeft meerdere producten op de markt. Waar zij het meest bekend om staan zijn hun brillantine producten. Brillantine en pomade worden meestal in een adem genoemd en er is in principe ook weinig verschil tussen de twee. Naar mijn mening is een brillantine lichter en crèmig, waardoor je haar soepeler wordt en meer glans krijgt.

De JS Sloane die we vandaag gaan bespreken is de Superior Hold, een waterbasis product. De nieuwste product uit de lijn moet ook de sterkste hold hebben zoals de naam al deed vermoeden. Het potje heeft een andere look als de rest van de collectie en ik moet zeggen dat het er heel tof uitziet. De gouden deksel met de oldschool bedrukking staat best goed in je badkamer. Bij het openen merk je gelijk de frisse sinaasappel geur van het product het is alleen jammer dat bij het gebruik de geur snel vervaagt. De brillantine zelf heeft een dikke crèmige samenstelling, maar het product wordt heel snel soepel als je het door je handen wrijft. De dikte is vergelijkbaar met de Layrite Super hold, maar de JS Sloane is veel makkelijker in gebruik. Het aanbrengen en stijlen met het product is echt heel gemakkelijk en is ook echt zo gebeurd. De brillantine geeft zo goed als geen weerstand. Dit is wel echt het grootse voordeel van het product, je bent echt binnen een paar minuten klaar. Daarnaast heeft het product ook een gemiddelde hoogte wat best goed is voor het lichte stijl proces.

Iets waar JS Sloane mee adverteert is dat het niet opdroogt en heel de dag her stijl baar is. Ik ben het hier deels mee eens. De brillantine blijft vrij soepel en gedurende de dag, maar het opnieuw doorkammen aan het einde van de dag is toch iets wat niet zomaar gaat. Het is wel mogelijk om met een heel klein beetje water het haar opnieuw te stijlen zonder veel hold te verliezen. De brillantine blijft de hele dag een redelijke glans houden.

Naar mijn mening is dit product geen zwaar product wat de naam wel doet verwachten, maar dit is omdat ik het vergelijk met andere waterbasis pomades zoals Layrite Super hold. Het is de zwaarste van hun lijn en daar komt dan ook de naam vandaan. Het is wel een waterbasis die ik snel zou kiezen boven een andere zware waterbasis, omdat het een product is wat heel makkelijk in gebruik is en je haar er niet keihard van wordt. De crème achtige structuur is een fijne afwisseling tussen de andere waterbasissen en ik blijf het zeker nog een tijdje gebruiken. Wil je dit product wilt proberen ga dan even naar The Alpha Men. En als je nog meer toffe dingen wilt zien check ons nieuwe Instagram account over grooming hier.

DEEL
Sneakers, Hip-Hop, pomades en burgers zijn een paar van de dingen waar je mij wakker voor kan maken. Daarnaast ben ik altijd opzoek naar de nieuwste tech en gadgets. De beste combinatie vind ik een paar sneakers met een dry selvedge en dit draag ik eigenlijk ook elke dag.