Met de naam 247 aka twenty four seven moet je de schoen altijd kunnen dragen vind ik. De beste manier om ze te testen was dus natuurlijk in de sportschool.

Want waar test je het comfort beter dan tijdens legday. Wat je zoekt tijdens deze dag in een schoen is zoals gezegd comfort, maar ook grip en flexibiliteit. Maar eerst over het uiterlijk van de schoen. Want dit is toch de main reason om een sneaker aan te schaffen. Ik heb gekozen voor army green maar de 247 is ook verkrijgbaar in het oranje, triple black en zwart met een blauwe N op de zijkant. De shape is netjes, de neus loopt mooi af en de reflecterende elementen van de schoen zijn een leuke toevoeging. Het fijnste aan de schoen vind ik dat het een sockfit heeft. Er is dus geen lip die vervelend kan zitten of nog erger schreef wat er niet uitziet. new balance 247

Tijd om de schoen echt te testen. Ik begin mijn training altijd met foamrollen. Ik weet het, niet de meeste mannelijke work-out maar ik ben net begonnen met Personal Body Plan en het zit in mijn schema. Deze oefening was wel goed om de grip te testen. De gladde vloer van de gym was geen enkel probleem en ik foamrolde de sterren van de hemel.new balance 247

Na het foamrollen en het stretchen was het tijd om te squaten. Hier is het belangrijk dat je een goede grip hebt en dat de schoen comfortabel zit. Door de eerder vernoemde sokfit zit de schoen dus (heel verrassend) als een sok. Maar dan wel met een zool… Comfortabel? Check!new balance 247

Het is een buitengewoon veelzijdige sneaker die je eigenlijk voor elke gelegenheid wel kan aantrekken. Ik kan namelijk goed begrijpen dat je de schoen te mooi vindt om er alleen mee te sporten. De New Balance 247 is verkrijgbaar bij Sneakers in alle kleuren en ook nog eens voor een zeer schappelijke prijs! Wat die prijs is en hoe die andere kleuren eruit zien moeten jullie toch echt even zelf bekijken nadat je nog wat detailshots hieronder heb gecheckt.new balance 247 new balance 247