Eigenlijk ben ik meer een trimmer maar soms moet je even uit die comfortzone komen. Ik was namelijk benaderd door Boldking en je moet alles een keer proberen vind ik.

Allereerst een compliment over de levering. Nadat ik ze had gemaild dat ik het wel wilde proberen kreeg ik het de volgende morgen binnen. Ik was aangenaam verrast hoe luxe het was ingepakt. Het vierkante doosje is netjes ingedeeld en was zelfs verzegeld zoals ze vroeger deze, met kaarsvet en een afdruk van een koning (ik trok het direct kapot dus ik heb hier geen foto van…). boldking

Het scheermes ligt lekker in de hand en voelt ook echt stevig aan. De aftershave ruikt lekker wat ook een pluspunt is. Nu het belangrijkste gedeelte, de messen. Het kliksysteem werkt prima en de mesjes zijn erg flexibel. Ik was helemaal klaar om te beginnen met scheren en toen kwam ik erachter dat ik helemaal geen scheerschuim in huis had. Dat gaat namelijk niet zo goed samen met een trimmer. Ik twijfelde of ik even naar de winkel moest maar ik dacht: nee, als de messen echt zo goed zijn dan kan het vast wel zonder. En jawel, het ging prima. Beetje warm water op het gezicht en het scheren ging soepel. Hierbij moet ik wel zeggen dat ik niet de baardgroei heb van een viking dus scheerschuim is wel aan te raden. boldking

Na het scheren deed ik de aftershave op en mijn wangen waren zo glad als die van een pasgeboren baby. Al met al een erg prettige ervaring en ik raad het dan ook zeker aan als je je regelmatig scheert. Kan je nou niet wachten en zeurt je vriendin/vrouw/vriend dat je baard prikt, bestel dan hier je eerste setje en gebruik code ‘BOLDKINGDAILY‘ voor 20% korting. Geldig tot eind februari 2017!

boldking

DEEL
Teveel schoenen om op te bergen, een hart dat sneller gaat kloppen bij elke nieuwe collectie van Supreme en Stone Island en ook nog eens een passie voor dry denim. Mijn inkomen gaat dus naar kleding inderdaad... Ik ben werkzaam in de modebranche en eet veel te vaak buiten de deur. En dan het liefst hamburgers en kreeft. Al deze passies bij elkaar hebben ervoor gezorgd dat ik Daily Supply ben begonnen. Want zo kan iedereen een beetje meegenieten.