Het Amsterdamse horloge merk Renard presenteert hun meest luxe collectie tot nu toe!

Er zijn tegenwoordig zoveel horloge merken dat een keuze maken voor een nieuwe klok erg lastig wordt. Misschien maken we het je nog lastiger door deze nieuwe collectie. Het zijn namelijk stuk voor stuk meesterwerken. Renard heeft keuzes gemaakt die vrij gedurfd zijn en daardoor springen ze er echt uit. Zo is het bandje (Milanese Strap) een stuk grover dan bij de meeste horloge merken. Die maakt het horloge mannelijker maar het blijft elegant.

renard

De klokken zelf zijn ook uniek. Zo zijn ze voorzien van een bol glas wat een erg mooi effect geeft en hebben ze gekozen voor twee aparte en een wat veiligere kleurcombinatie. Mijn favoriet is de Black Silver Chrono, de combinatie van zilver geborstelde wijzerplaat met zwarte accenten maakt het een echte eye-catcher.

renard

De bandjes zijn makkelijk verstelbaar dus of je nou dikke of dunne polsen hebt, het past gegarandeerd. De horloges komen in een strakke verpakking, een dun zwart doosje. Hierin kan je je horloge weer mooi opbergen na een dag dragen. Ik ben heel benieuwd wat jullie favoriet is dus laat dat achter in de comments! Ben je nou helemaal verkocht? Dan kan je hier je nieuwe klok uitzoeken. renard

DELEN