Reebok is weer helemaal terug en wil dit graag zo vasthouden. Zo brengen ze nu de welbekende Workout en Club C modellen samen naar 1 schoen, de Reebok Club Workout.

De 2 toch wel best lopende modellen van Reebok samengebracht, wat willen we nog meer? Het model bestaat uit de zool van het Club C model en de upper van het Workout model. Door deze samensmelting ontstaat er een keihard nieuw silhouet dat het zeker goed zal gaan doen. Geheel in het wit met zoals we van Reebok verwachten afgewerkt met blauwe en rode accenten. En het beste is nog wel dat je dit model al vanaf 24 Maart kan kopen bij Size? voor zo’n $80! Ook zullen er meerdere colorways verschijnen in de toekomst bij verschillende Reebok Classics retailers. Check hieronder nog een paar foto’s van dit nieuwe Reebok Club Workout model, en laat ons weten of jij hem zal coppen!

Reebok Club WorkoutReebok Club WorkoutReebok Club WorkoutReebok Club Workout

DEEL
Voorliefde voor sneakers, graphic design en hiphop muziek. Dankzij mij missen jullie geen enkele sneaker release! Als ik niet aan het werk ben vind je mij in de sportschool of on the road met een camera.