De Porsche 911 is waarschijnlijk één van de meest iconische sportauto’s ooit gemaakt. Het is dan ook goed mogelijk dat dit vroeger je droomauto was of nog steeds is.

De 911 is nou niet echt een auto die iedereen kan veroorloven. Of je moet heel handig zijn en een verrotte moeten kunnen opknappen, maar helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. Er is nu een andere optie om toch een stukje van deze toffe auto te hebben. Rec is namelijk van oude 911’s horloges gaan maken. De horloges genaamd de 901 worden gemaakt van Porches die het niet meer het herstellen waard zijn. Dit maakt elk horloge ook uniek want door de verwering van het materiaal ziet elk horloge er anders uit. Daarnaast wordt het het unieke nummer van de auto waar de onderdelen vandaan komen in het horloge gegraveerd.

Het horloge heeft saffierglas waardoor het niet snel zal krassen. De datum de maand en de dag worden allemaal aangegeven op het horloge wat je niet vaak ziet. De doorzichtige achterkant laat mooi het uurwerk zien waar je het welbekende velg ontwerp van de 911 terugziet. Het uurwerk zelf is automatisch, dus het is ook zeker een horloge van kwaliteit. Het horloge is nu nog een kickstarter en je kan er hier meer over vinden.

DEEL
Sneakers, Hip-Hop, pomades en burgers zijn een paar van de dingen waar je mij wakker voor kan maken. Daarnaast ben ik altijd opzoek naar de nieuwste tech en gadgets. De beste combinatie vind ik een paar sneakers met een dry selvedge en dit draag ik eigenlijk ook elke dag.