Realm of Reason is taking over!

105

Realm of Reason is een men’s contemporary fashion en streetwear merk. Wat houdt dat in? Dat ze lekker doen waar ze zin in hebben en niet zomaar mee gaan met trends, en dat doen ze goed.

De nieuwe collectie van Realm of Reason is de eerste volledige collectie van het merk. Dus je kan dit hun debut noemen. De collectie heet ‘Space Odyssey’. Je ziet ook direct space invloeden in elk kledingstuk.

 

 

 

 

 

 

Het is een zeer technisch merk. Met aardse tinten en opvallende pasvormen onderscheiden ze zich van de mainstream. De twee oprichters van het merk komen uit LA en Nederland. Alle producten worden in LA gemaakt en ook alle materialen komen daarvandaan. Wat een hele toffe feature is van het materiaal van de kleding is dat het waterdicht en reflecterend is. Erg handig in ons kikkerlandje. Een extra pluspuntje, de prijzen vallen erg mee. Voor $48,- heb je al een keiharde longsleeve.

 

 

 

 

 

 

Ik ben in ieder geval fan van het merk. Niet alleen omdat ze erg strakke kledingstukken hebben ontworpen maar ook omdat ze anders durven te zijn dan de meute. Bekijk meer van het merk op de website van Realm of Reason!

BewarenBewaren

DELEN