Puma en LIFUL brengen je het ultra cleane Switch Pack

Je hoort niet vaak dat grote (westerse) merken samenwerken met bedrijven uit Korea… Toch gaat Puma, voor de tweede keer, in zee met LIFUL uit het verre Oosten. Net als de vorige samenwerking houden ze het lekker clean door een beperkt gebruik van kleuren en een speelse touch.

De vorige collab tussen Puma en LIFUL dateert alweer van twee jaar geleden. Toen kozen ze ervoor om het R698 model onder handen te nemen. Deze sneaker kreeg een wollen hiel en stripe in grijstinten, met verschillend gekleurde voeringen en hiel lusjes. Op het eerste oog zie je geen kleur, maar de nestels van de veters en de buitenzolen zijn blauw en rood gekleurd.

puma-x-liful-r698-2015

Voor de nieuwe samenwerking hebben LIFUL en Puma niet voor een runner model gekozen maar voor twee plattere sneakers: de Puma Suede Platform en de Puma Basket Platform.
Omdat het dit keer twee sneakers in tegenovergestelde kleuren zijn, wordt de samenwerking als ‘Switch pack’ uitgebracht. Het Switch pack heeft bijna hetzelfde kleurenschema als de samenwerking uit 2015; grijstinten, zwart, wit en wederom blauwe en rode hints in de buitenzolen. Ook de gestreepte veters komen weer terug, wat het pack nét even een finishing touch geeft.

puma-x-liful-r698-2015-on-feet puma-x-liful-minimal-garments-black-details puma-x-liful-minimal-garments-white puma-x-liful-minimal-garments-white-details

Het pack wordt op 31 maart tijdens een releaseparty in Zuid-Korea gereleased en zal niet veel later ook online en bij geselecteerde retailers verschijnen!

DEEL
Zeg je Hidde, dan zeg je sneakers! Hoewel het niet uit een medisch onderzoek is gebleken, durf ik gerust te zeggen dat ik verslaafd ben aan het kopen, kijken en bewonderen van sportief schoeisel. Ik zorg ervoor dat jij geen exclusieve sneaker-release meer mist en zal daarnaast af en toe andere fashion-gerelateerde posts schrijven. Mijn tweede verslaving is het binge-watchen van Netflix-series. Na House of Cards, Suits en Narcos ben ik inmiddels hooked aan de serie Arrow!