Pomade uit je haar krijgen zo doe je het

516

Iedereen weet dat olie basis pomades natuurlijk de beste styling producten zijn. Het enige probleem is dat ze met geen mogelijkheid uit je haar komen. Je kan je haar met dreft wassen, maar dit zal geen enkel effect hebben. Voor de ervaren pomade gebruiker is het geen enkel probleem om wat resten in je haar te hebben en is de opbouw zelfs gewild. Maar als het dan echt er uit moet zullen wij uitleggen hoe je dit het beste doet.

shampoos

schmiere-ex-shampoo

Één van de snelste manieren om pomades uit je haar te krijgen is met shampoos die er speciaal voor ontworpen zijn. Schmiere EX is hier een goed voorbeeld van. De shampoo claimed alle styling producten uit je haar te krijgen. Nu is dit deels waar. Het is een goede ontvetter en het zorgt er voor dat je in 1 keer veel pomade uit je haar komt. Maar bij heavy holds of bij een flinke opbouw blijft er altijd een goed gedeelte van de pomade nog zitten. Als dit gebeurd kan je de shampoo nog een keer gebruiken om de rest er uit te halen en even een minuutje in je haar laten trekken kan ook al een groot verschil zijn. Het is zeker een aanrader om te proberen maar verwacht er geen wonderen van want pomade uit je haar krijgen is niet makkelijk. De shampoo is verkrijgbaar bij  the Alphamen.

Meer pomade 

Een andere bekende manier van pomade uit je haar halen is meer gebruiken. Dit klinkt misschien een beetje tegenstrijdig, maar een waterbasis pomade is een hele goede ontvetter. De alcohol in de waterbasis bijt door het vet heen en zorgt ervoor dat je bij het douchen een groot deel van het vet uit je haar wast. Het beste is om dit een beetje in te plannen. Als je weet dat je de volgende dag de pomade uit je haar moet hebben gebruik die dag dan een waterbasis. Dee volgende dag tijdens het douchen zal je merken dat het er makkelijker uit gaat en als je dan nog de Schmiere EX shampoo gebruikt weet je zeker dat het er uit is.

Andere producten

De reden dat mensen vaak de pomade uit hun haar willen is omdat er te veel opbouw is. En het haar te zwaar wordt om mee te werken. Het stylen kan hierdoor een lastige taak worden. Gelukkig zijn er een paar producten op de markt die zonder problemen door de dikke laag pomade heen komen. Ten eerste heb je de creme producten. Dit zijn meestal lichte styling producten die op zich zelf heel goed werken maar nog beter werken als je pomade uit je haar wilt halen. Een goed voorbeeld van zo product is Murray’s D-Luxe Grooming Creme. Als tweede zijn er haarsprays op basis van olie die in principe hetzelfde effect hebben als creme producten. Het gaat zo door de dikke laag pomade heen en het zorgt er voor dat je haar een stuk handelbaarder wordt. Het is daarnaast ook nog voedend voor je haar wat ook nooit verkeerd is. Black Magic Oil Sheen is 1 van de weinige oliebasis haarsprays en zeker een keer het proberen waard.

Pomade uit je haar krijgen is niet makkelijk en het is in het begin ook uitzoeken wat het beste voor je werkt. Maar als je pomade gebruikt kan je maar beter gewend raken uit het feit dat je altijd wat resten in je haar zal hebben.

 

DELEN