Tegenwoordig moet je als voetballer niet alleen op het veld goed presteren. Nee je moet jezelf bewijzen op verschillende vlakken om zo je eigen naam groot te houden. Nou is de naam van Pogba al vrij groot maar hij is nog niet klaar met groeien.

Een beetje voetballer heeft namelijk zijn eigen ‘signature’ kledinglijn bij een sportmerk. Kijk naar Ronaldo bij Nike en Messi bij Adidas. Paul Pogba gaat nu ook samenwerken met Adidas om zijn eigen kledinglijn op te zetten en ik ben aangenaam verrast. pogbaIk had verwacht dat het een vrij drukke collectie zou worden aangezien de excentrieke voetballer zich bij zijn kapsels vaak ook niet inhoudt. Maar de collectie is best tof, zo wordt er alleen maar gebruik gemaakt van de kleuren zwart en goud. Zo oogt het wat meer ‘highclass’ dan de standaard sportartikelen. Het is ook een uitgebreide collectie met drie paar schoenen, een voetbal, een pet, een jas, twee shirts en een trainingspak. pogbaEr is echter niet bekend of de collectie ook online verkrijgbaar zal zijn. De eerste winkel die de collectie zal gaan verkopen is Colette in Parijs op 17 januari. Bekijk hieronder de rest van de collectie en laat ons weten wat je ervan vindt!pogba pogba pogba

DEEL
Teveel schoenen om op te bergen, een hart dat sneller gaat kloppen bij elke nieuwe collectie van Supreme en Stone Island en ook nog eens een passie voor dry denim. Mijn inkomen gaat dus naar kleding inderdaad... Ik ben werkzaam in de modebranche en eet veel te vaak buiten de deur. En dan het liefst hamburgers en kreeft. Al deze passies bij elkaar hebben ervoor gezorgd dat ik Daily Supply ben begonnen. Want zo kan iedereen een beetje meegenieten.