Patta gaat weer de samenwerking aan met Diadora

Never change a winning team. Dat moeten Patta en Diadora ook gedacht hebben. Laatst hebben ze nog een “From Seoul to Rio” Olympic Pack gedropt en komen nu alweer met een nieuwe samenwerking.

Wij worden altijd wel blij van samenwerkingen tussen Patta en een ander merk. Een samenwerking met Diadora komt regelmatig voor en ook van deze worden we weer best blij. De kleuren zijn niet helemaal mijn favoriet maar het past wel goed bij de tijd van het jaar. De collectie zal bestaan uit een iconisch ’90s tracksuit van Diadora en het V7000 sneaker model. De collectie heeft echt die ’90s vibe, dat waardeer ik wel. Het vraagt best wat ballen om in de volledige tracksuit met bijbehorende sneakers rond te lopen, want niet iedereen snapt het. 23 december zal de collectie verkrijgbaar zijn in Amsterdam, Londen en online.

diadora_x_patta_tracksuit-black-00

diadora_x_patta_tracksuit-black-05

diadora_x_patta_tracksuit-black-06

diadora_x_patta_v7000-honeymustard-01 diadora_x_patta_v7000-honeymustard-02 diadora_x_patta_v7000-honeymustard-03

DEEL
Teveel schoenen om op te bergen, een hart dat sneller gaat kloppen bij elke nieuwe collectie van Supreme en Stone Island en ook nog eens een passie voor dry denim. Mijn inkomen gaat dus naar kleding inderdaad... Ik ben werkzaam in de modebranche en eet veel te vaak buiten de deur. En dan het liefst hamburgers en kreeft. Al deze passies bij elkaar hebben ervoor gezorgd dat ik Daily Supply ben begonnen. Want zo kan iedereen een beetje meegenieten.