Palace Spring 2017: explosief, kleurrijk en ‘in your face’

Nadat Supreme afgelopen maandag een lookbook voor Spring/Summer 2017 online gooide, volgt het op één na meest-gehypte streetwear merk – Palace Skateboards – met hun eigen Spring 2017 lookbook. Verwacht komend seizoen veel branding, sport-invloeden en luide prints!

Palace Skateboards heeft de laatste jaren een enorme groei aan klandizie bereikt. Waar voorheen Supreme de ‘place to go’ was voor de Londense streetwear fanaten, is sinds 2015 de fysieke winkel van Palace een geduchte concurrent. De Tri-Ferg lijkt de nieuwe Box Logo te zijn geworden, die vooral bij het jonge publiek goed aanslaat. Dat is meestal goed zichtbaar wanneer er weer een dropdate recap-video op het wereldwijde web verschijnt, waar je meestal zenuwachtige, spijbelende tieners in full-hypebeast-kit in meterslange rijen voor de Londense store ziet wachten.

Of dit nou een publiek is waar Palace zich op moet willen focussen in de nabije toekomst, is voor mij een vraag. De 2017 collectie voldoet in ieder geval aan waar deze doelgroep zo naar hunkert: explosieve branding. Waar je bij vorige collecties nog wel een tees of crewnecks met graphic prints kon ontdekken, zul je in de Spring 2017 collectie goed moeten speuren naar een item dat weinig tot geen branding bevat.

Waar wij het meest naar uitkijken? De productbeschrijvingen in de Palace webshop, die altijd op een creatieve manier in Engelse straattaal wordt gedaan. Geloof ons, je gaat stuk als je het leest!

Bekijk hieronder het volledige lookbook en laat door middel van een reactie weten wat er op jouw coplist komt te staan! Vanaf 24 februari zal wekelijks een deel van de collectie droppen via palaceskateboards.com, de fysieke winkel in Londen en bij wereldwijde Palace stockists als Ben-G.

 

palace-spring-2017-look-1

DEEL
Zeg je Hidde, dan zeg je sneakers! Hoewel het niet uit een medisch onderzoek is gebleken, durf ik gerust te zeggen dat ik verslaafd ben aan het kopen, kijken en bewonderen van sportief schoeisel. Ik zorg ervoor dat jij geen exclusieve sneaker-release meer mist en zal daarnaast af en toe andere fashion-gerelateerde posts schrijven. Mijn tweede verslaving is het binge-watchen van Netflix-series. Na House of Cards, Suits en Narcos ben ik inmiddels hooked aan de serie Arrow!