‘Off White’ energy drank

‘Off White’ energy drank, klinkt raar maar niks is minder waar. Off White oprichter Virgil Abloh werkt samen met Wild & the Moon.

Virgil kennen we nu allemaal wel, zo was er afgelopen weekend weer een release van de Jordan ‘Off White’ 1 in het wit. Maar Wild & the Moon zal je wellicht niet kennen. Wild & the Moon is een restaurant uit Frankrijk, Parijs om precies te zijn. Ook vind je een filiaal in Dubai en binnenkort in New York. Maar het unieke van Wild & the Moon is hun ‘wijze’ manier van het omgaan met producten. Organisch, geen toevoegingen en vers is hoe je ze beter kan omschrijven.

De ‘Blue Magic’ en de ‘Better than botox’ zouden het perfecte drankje moeten zijn voor degene met een hectische manier van leven. Benieuwd? Even een tripje naar Parijs boeken of je plug daar bellen en dan kan je het zelf testen. Wees wel snel, want het kan alleen tijdens de Paris fashion week die nog tot eind Maart duurt. Zou de hype hiervoor net zo groot zijn als de Nike x Off White? Laat ons weten wat jij denkt!

Ander nieuws: Napapijri ‘Out of Nowhere’ breekt het op alle vlakken, lees het hier!

DEEL
Ik kan uren praten over sneakers en kleding. Vind mij met een camera of een koptelefoon op. Voor elk hiphop en techno feestje mag je me uitnodigen!