Ken jij Off The Radar al? Wij hebben namelijk een primeurtje voor jullie. Off The Radar heeft ons gevraagd hun lookbook met jullie te delen, en wauw wat een lekkere collectie!

‘Undiscovered Goods’ is hoe zij deze collectie noemen en deze naam past dan ook perfect bij de collectie. Off The Radar is een minimalistisch streetwear merk en dat zien wij goed terug. Inspiratie is gehaald uit de sportieve smaken van de jaren ’90, dat gecombineerd met een industriële esthetiek levert een prachtige collectie op. Zo bestaat de collectie bijvoorbeeld uit basic denims, een waterafstotende parka, en nog veel meer. Ook de heerlijke kleurencombinaties van onder andere bordeaux rood, roze en geel geven een frisse look voor de koude dagen.

Bij deze collectie van Off The Radar horen ook erg toffe beelden. Om de rauwheid van de collectie te tonen zijn de beelden in de Bijlmer geschoten. Fotograaf Jeroen Mantel combineert de looks van de omgeving om het minimalistische van Off The Radar te benadrukken. Bekijk en shop de complete Off The Radar Fall/Winter 2017 collectie exclusief bij Men At Work!

Off The Radar FW17 Off The Radar FW17 Off The Radar FW17 Off The Radar FW17 Off The Radar FW17

DEEL
Ik kan uren praten over sneakers en kleding. Vind mij met een camera of een koptelefoon op. Voor elk hiphop en techno feestje mag je me uitnodigen!