Nooit meer schokkerige mobiele video’s

Ik ben dol op kickstarter en zit er dus regelmatig op te kijken. Nu heb ik iets gevonden waar veel mensen heel blij van worden. 

En waar heb ik het dan over? Over de FlowMotion. Dit is een handige ‘mount’ om je telefoon aan te bevestigen. En nee het is geen selfiestick… Het mooie van de FlowMotion is dat je beeld altijd stabiel blijft. Zo kan je dus toffe actie video’s maken gewoon met je smartphone. Het kickstarter project is al helemaal gefinancierd dus het product komt gegarandeerd op de markt. Om het product te pre-orderen en voor meer informatie kan je hier terecht maar bekijk het filmpje hieronder!

DEEL
Teveel schoenen om op te bergen, een hart dat sneller gaat kloppen bij elke nieuwe collectie van Supreme en Stone Island en ook nog eens een passie voor dry denim. Mijn inkomen gaat dus naar kleding inderdaad... Ik ben werkzaam in de modebranche en eet veel te vaak buiten de deur. En dan het liefst hamburgers en kreeft. Al deze passies bij elkaar hebben ervoor gezorgd dat ik Daily Supply ben begonnen. Want zo kan iedereen een beetje meegenieten.