UPDATE: Martine Rose Nike Air Monarch IV

0
Advertentie - Klik voor meer

UPDATE: Na het eerde releases van de roze colorway, nu 2 andere colorways. De Nike x Martine Rose Air Monarch 4 is een unieke sneaker. Nu komen ook de witte met blauwe details en de roze colorway met een release datum. Ze zullen via de SNEAKRS droppen op 12 januari voor een prijs rond de $250!

Eerder werd al bekend dat Nike ging samenwerken met Martine Rose, maar nu zijn daar ook beelden bij. Nike heeft in 2018 waarschijnlijk ook wel het record van samenwerkingen met andere designers of bekende mensen verbroken.

Advertentie - Klik en shop

Martine Rose Nike

Wat in september al bekend werd, is nu bevestigd met een aantal beelden. Zo heeft Vogue de beelden van de Nike x Martine Rose collectie online gegooid. Waar meestal met mannen wordt samengewerkt is het Martine Rose toch gelukt om de samenwerking met Nike aan te gaan. De Britse fashion designer vertelde aan Vogue: “We hebben een silhouet genomen op basis van een heel Brits trainingspak dat je zou kunnen krijgen in JD Sports”. Hierop voegde zij nog toe: “Vervolgens hebben we een trainer gemaakt die is geïnspireerd op de Nike-stijl van Monarch, een trainer die erg Latijns-Amerikaans is”. Dit is dan ook precies terug te zien in de beelden. De collectie zal waarschijnlijk binnenkort via Craigslist te koop zijn. Benieuwd naar de beelden? Check alles nu hieronder!

Martine Rose Nike Martine Rose Nike Martine Rose Nike Martine Rose Nike Martine Rose Nike Martine Rose Nike Martine Rose Nike Martine Rose Nike Martine Rose Nike Martine Rose Nike Martine Rose Nike Martine Rose Nike Martine Rose Nike Martine Rose Nike Martine Rose Nike

Advertentie - Klik en shop