Nike Air Max Day 2018

Nike Air Max Day 2018, hij is er bijna! De beruchte Nike Air Max Day komt eraan en wij vatten samen wat jullie kunnen verwachten.

Op 26 maart is het weer zo ver. En het lijkt wel of het met het jaar groter wordt. Dit jaar staat er veel moois op het programma. De hele maand maart droppen de dikste sneakers. Zo kreeg iedereen vorig jaar de mogelijkheid om tussen een paar sneaker ontwerpen (Nike Forward) te kiezen van verschillende ‘bekende’ mensen. Sean Wotherspoon kreeg het voor elkaar om de meeste stemmen voor zich te winnen. Hij combineerde het Air Max 97 model met een Air Max 1 zool, afgewerkt met corduroy stof en bijzonder vrolijke kleurtjes. Inspiratie haalde hij uit de 80’s, corduroy petjes en zijn liefde voor LA en zijn vrouw Virginia. De trekking voor de Nike Air Max 1/97 SW zal op 24 maart 9:00 zijn! Bekijk de foto’s van de Nike Air Max 1/97 van Sean Wotherspoon hieronder.

Nike Air Max x Atmos ‘Animal pack’ 2.0

Maar dat is nog niet alles, er staat meer op het programma. Zo werd er in Shanghai bekend gemaakt dat de Atmos ‘animal’ pack ook terug komt. Bestaand uit het Air Max 95 en Air Max 1 model. Deze Animal Pack 2.0 versie shop je op 17 maart via de SNKRS app van Nike, of via EndClothing.

Nike Air Vapormax 2.0 Flyknit ‘Off White’

Virgil Abloh bekend van Off White is een naam die je veel hoort de laatste tijd. Ook heeft hij een sneaker, namelijk de Nike Air Vapormax 2.0 Flyknit, aangepakt voor Air Max Day. Stadium Goods wist al een paar ‘vroege’ paartjes te bemachtigen, check ze hier. Maar een echte releasedatum is nog steeds niet bekend. Wel hebben we alvast een paar beelden voor jullie!

Nike Air Max 270

Misschien een minder gehyped model, maar nog steeds een hele dikke. De Nike Air Max 270. Eerder en bekend gemaakt en ook al te shoppen bij Nike in de webshop! Dit model heeft de grootste Air bubble ooit. Je moet er van houden, maar zeker een goede aanwinst voor je collectie.

Nike Air Vapormax Plus ‘Retuned Air’

Het Nike Air Vapormax model, maar dan met een Air Max Plus upper. Eentje waar wij fan van zijn. Deze combinatie komt zo goed tot zijn recht dat wij er vrolijk van worden. Een sneaker die ultra comfort uitstraalt en er ook nog dope uit ziet.

Nike Air Max 180 ‘Ultramarine’ en Nike Air Max 93

Throwback thursday, iets wat Nike graag doet. Oude modellen terugbrengen. Daar hoort de Air Max 180 ‘Ultramarine’ ook bij natuurlijk. De sneaker uit 1992 maakt zijn terugkomst in de ‘OG’ Ultramarine colorway, shop hem hier! Een ander model is de Air Max 93, het model met de open air bubble op de hak. Ook in de ‘OG’ colorway, maar met een nieuwe kraag van neopreen voor extra comfort. Een model dat ook geliefd is bij de echte Air Max liefhebbers. Shop hem nu hier! Check alle beelden van deze 2 modellen hieronder!

Nike Air Vapormax 97

Last but not least, de Air Vapormax 97. Een combinatie van het Air Max 97 model met een Vapormax zool. Hierover zijn er gemengde gevoelens. De één zegt JA, keihard! Maar de ander vind het een beperking van beide modellen. Wat vind jij? Patta heeft een verbod op campen, dus wij verwachten dat de hype groot zal zijn! Deze ‘Japan’ colorway shop je hier op 9 maart of natuurlijk bij Patta in de winkel!

Het is duidelijk een hele goeie maand voor de sneakerheads onder ons. Welk paartje ga op hoop jij te scoren? Laat het ons weten!

Ander nieuws: Off White energy drank, lees het hier.

DEEL
Ik kan uren praten over sneakers en kleding. Vind mij met een camera of een koptelefoon op. Voor elk hiphop en techno feestje mag je me uitnodigen!