Ongeveer anderhalf jaar geleden kondigde Nike de Flyknit versie aan van de iconische Nike Air Force 1. De Air Force 1, maar dan twee keer zo licht! Comfortabeler en net weer even wat anders. Nu zijn er inmiddels al een leuke oplage aan colorways op deze Flyknit versie verschenen, maar dat is alweer even geleden. Tijd voor nieuwe colorways dus!

De ‘Wolf Grey’ colorway verscheen nog niet eerder op dit model. Er valt helaas niet veel spannends over te vertellen, want hij is gewoon grijs. Nu klinkt dat misschien een beetje saai, maar wauw, wat ziet dat er clean uit! De lichtgrijze leren strap, swoosh en tong geven een mooi contrast op de geweven grijze ‘Flyknit’ stof. Uiteraard met een witte zool, want 50 shades of grey is meer iets voor in de bios.

Nike Air Force 1 Ultra Flyknit Mid Nike Air Force 1 Ultra Flyknit Mid

Naast de ‘Wolf Grey’ colorway komen er nog een ‘Palm Green’ en een ‘Black’ colorway. Beide net zo clean en keihard! De ‘Palm Green’ heeft khaki groene Flyknit met een zwarte tong, strap, swoosh en zool, de ‘Black’ colorway spreekt voor zich, zwart met ook een witte zool net als de ‘Wolf Grey’ colorway. Koop deze heerlijke paartjes nu bij Hanon-shop voor zo’n €130.Nike Air Force 1 Ultra Flyknit MidNike Air Force 1 Ultra Flyknit MidNike Air Force 1 Ultra Flyknit MidNike Air Force 1 Ultra Flyknit Mid
Nike Air Force 1 Ultra Flyknit MidNike Air Force 1 Ultra Flyknit MidNike Air Force 1 Ultra Flyknit Mid

DEEL
Voorliefde voor sneakers, graphic design en hiphop muziek. Dankzij mij missen jullie geen enkele sneaker release! Als ik niet aan het werk ben vind je mij in de sportschool of on the road met een camera.