De Nike Air Force 1 wordt dit jaar alweer 35! In de loop der jaren heeft Nike al veel geëxperimenteerd met het model dat zowel een Low-, Mid- als High-top versie heeft. Anno 2017 geeft Nike het High-top model uit 1982 een nieuwe transformatie: dit is de Air Force 1 High ‘Tech Craft’!

Nike, wat ga je lekker! New York Fashion Week is nog in volle gang en The Swoosh zijn aanwezigheid is groter dan ooit. Net na de drop van de Air Force 1 x A$AP Bari – ‘Vlone’ en een enorm gehypete samenwerking met Acronym (Downtown AF-1) verscheen opeens de High Tech Craft tijdens de fashion week show van Rochambeau. In eerste instantie werd gedacht dat het een collaboration was, net zoals dat vorig jaar gedacht werd van de Nike Air Chalapuka die ook voor het eerst verscheen in een fashion week show van datzelfde merk.

nikelab-tech-craft-details

 

Down to business: de schoen zelf. De Tech Craft heeft een geweven toebox, een geperforeerd panel aan de zijkant en vernieuwde eyelets. Daarnaast heeft de schoen een leren hiel lusje en is de strap op een luxueuze manier vastgestikt.
Nike bewijst wederom dat nét toen we dachten dat het Air Force 1 model niet beter kon, ze ons toch weer kunnen verbazen. De nieuwe Tech Craft komt in twee colorways: zwart/wit voor heren en de welbekende ‘sail’ colorway voor de dames.

Beide colorways zijn NU te koop bij Sneakersnstuff en hebben een prijskaartje van €219,-.

 

Nike Air Force 1 High Tech Craft

Nike Air Force 1 High Tech Craft Nike Air Force 1 High Tech Craft Nike Air Force 1 High Tech Craft

DEEL
Ik kan uren praten over sneakers en kleding. Vind mij met een camera of een koptelefoon op. Voor elk hiphop en techno feestje mag je me uitnodigen!