Nieuwe track: deBrotherz – Ik Heb Je

Het weekend kan nu al niet meer stuk. deBrotherz hebben namelijk een nieuwe track gereleased genaamd: Ik Heb Je.

De track heeft een hele andere vibe dan de voorgaande tracks van de broertjes. Rustiger, nog meer gevoel maar wel nog steeds die catchy sound. Mocht je hard bezig zijn met het versieren van een meisje maar wilt het niet echt vlotten? Take notes… Wij gaan hier in ieder geval weer lekker op!

DEEL
Teveel schoenen om op te bergen, een hart dat sneller gaat kloppen bij elke nieuwe collectie van Supreme en Stone Island en ook nog eens een passie voor dry denim. Mijn inkomen gaat dus naar kleding inderdaad... Ik ben werkzaam in de modebranche en eet veel te vaak buiten de deur. En dan het liefst hamburgers en kreeft. Al deze passies bij elkaar hebben ervoor gezorgd dat ik Daily Supply ben begonnen. Want zo kan iedereen een beetje meegenieten.