Nieuwe Muziek: Wale – Running Back (feat. Lil Wayne)

Wale en Lil Wayne brengen weer eens een nieuwe clip uit!

Het is op het moment één van mijn favoriete liedjes. Ik was daarom een beetje teleurgesteld in het clipje. Het stelt niet veel voor en wat mij het meest is bijgebleven is dat ze overdreven graag het merk van een bepaalde drank in beeld wilde hebben. De tune blijft wel even lekker en ik zal ‘m nog wel een tijdje door de speakers pompen.

DEEL
Teveel schoenen om op te bergen, een hart dat sneller gaat kloppen bij elke nieuwe collectie van Supreme en Stone Island en ook nog eens een passie voor dry denim. Mijn inkomen gaat dus naar kleding inderdaad... Ik ben werkzaam in de modebranche en eet veel te vaak buiten de deur. En dan het liefst hamburgers en kreeft. Al deze passies bij elkaar hebben ervoor gezorgd dat ik Daily Supply ben begonnen. Want zo kan iedereen een beetje meegenieten.