Binnenkort kun jij je eigen Adidas Ultraboost ontwerpen!

Wil jij altijd op sneakers lopen waar je niet gauw een tweede paartje van tegenkomt? En vind je comfort net zo belangrijk als looks? Dan heeft Adidas goed nieuws voor je! Vanaf aanstaande donderdag 13 april kan je via MiAdidas de befaamde Adidas Ultraboost customizen naar jouw voorkeuren. Hoe tof is dat?!

Steeds meer grote jongens in de sneakergame laten hun klanten zelf producten customizen. Nike was in de zero’s de voorloper met NIKEiD, maar tegenwoordig heeft ieder groot sneakermerk zo zijn eigen customization programma. New Balance heeft ‘NB1’, Reebok heeft ‘YourReebok’ en Adidas heeft ‘MiAdidas’. Met die laatste heb ik in het verleden al goede ervaringen gehad en heb ik toevallig vorige week een paar MiAdidas Superstar Clean 80’s besteld.

Omdat de producten voor jou op maat gemaakt worden, is de levertijd wat langer dan je gewend bent van standaard winkelmodellen. De meeste custom sneakers hebben namelijk een levertijd van ongeveer 3-4 weken. Voor mij was dat in het verleden geen probleem en ik vind de wachttijd van mijn meest recente bestelling ook eerder spannend dan vervelend, maar het is wel iets om rekening mee te houden.

Het aantal modelletjes dat je in MiAdidas kunt customizen is niet bijzonder groot. Adidas heeft ervoor gekozen een aantal populaire modellen als de Superstar, Stan Smith, Gazelle en ZX Flux beschikbaar te stellen. Voorheen waren er ook wel een aantal lifestyle schoenen met Boost demping, maar inmiddels zijn er alleen nog hardloopschoenen overgebleven met gelimiteerde opties… Gelukkig brengt Adidas daar deze week verandering in, want met de komst van de MiAdidas Ultraboost zullen heel wat sneakerheads blij zijn!
De schoen was de afgelopen twee jaar veelvuldig een canvas voor collaborations met sneakerwinkels wereldwijd, wat de nodige hype met zich mee bracht. Dit zorgde er helaas wel voor dat vele sneakerheads naast grepen en dat de resellprijzen de pan uit rijzen.
Door de MiAdidas Ultraboost voor het grote publiek beschikbaar te stellen luistert Adidas echt naar wat de klanten willen; exclusieve paartjes die wél gemakkelijk te verkrijgen zijn!

adidas-miultraboost-white-multicolor

Voor aanstaande donderdag zullen de opties nog niet erg uitgebreid zijn en zullen eerst Multicolor opties geïntroduceerd worden. Ik verwacht eigenlijk dat Adidas komend jaar de opties langzamerhand gaat uitbreiden, wanneer ze volledig in staat zijn om MiAdidas volume-orders te kunnen fullfillen.

Wil jij één van de eersten zijn? Kruip dan om 10.00uur achter je PC en surf naar adidas.nl/personaliseren!

DEEL
Zeg je Hidde, dan zeg je sneakers! Hoewel het niet uit een medisch onderzoek is gebleken, durf ik gerust te zeggen dat ik verslaafd ben aan het kopen, kijken en bewonderen van sportief schoeisel. Ik zorg ervoor dat jij geen exclusieve sneaker-release meer mist en zal daarnaast af en toe andere fashion-gerelateerde posts schrijven. Mijn tweede verslaving is het binge-watchen van Netflix-series. Na House of Cards, Suits en Narcos ben ik inmiddels hooked aan de serie Arrow!