De Mercedes-Maybach’s G650 Landaulet de beste G-klasse ooit

0

De G-klasse van Mercedes is voor veel mensen een droom auto. Nu hebben ze besloten om de auto nog aantrekkelijker te maken door er een Maybach van te maken.

De G650 Landaulet is het nieuwe pronkstuk in de G-klasse en zal op de Geneva autoshow officieel geïntroduceerd worden. Maar wat is de nieuwe G650 precies? Nou eigenlijk is het gewoon een limousine die omgetoverd is tot een off-road monster. En een beetje off-roader moet natuurlijk wel wat kracht hebben. De G650 heeft dan ook een V12 onder de motorkap die 630pk uitstoot.

Maar waar het hier echt om gaat is het passagiersgedeelte wat zoals bij elke Maybach is uitgerust met de grootste luxes. Ten eerste kan natuurlijk het dak open en wat dit bij deze auto betekent is dat je bijna buiten zit. Je kan ook je bekerwarmer op koud of warm zetten zodat je drankje altijd op de goede temperatuur blijft. En er zitten ook nog eens twee 10 inch schermen in, zodat je lekker zelf kan kijken wat je maar wilt. Oja en zoals bij een echte limo kan je een scherm omhoog doen tussen de bestuurder en de passagiers.

Mercedes Maybach G650 Mercedes Maybach G650 Mercedes Maybach G650 Mercedes Maybach G650 Mercedes Maybach G650 Mercedes Maybach G650 Mercedes Maybach G650