Dit is de meest trippy videoclip die je vandaag gaat zien!

Vind je Jus d’Orange na het tandenpoetsen al een vreemde combinatie? Wacht dan tot je deze videoclip hebt gezien. Nu al in de race voor de meest frapante muzikale samenwerking van 2017… Maroon 5 en rapper Future: Cold.

De clip is niet een standaard pop-video met een heel duidelijke lovestory of iets dergelijks en hoewel het er veel van weg heeft, is het ook niet de typische rap-video waarin flessen worden gepopt en met dollarbiljetten worden gestrooid. Ik zou het graag een gulden middenweg willen noemen, maar lijkt meer op een heel nieuw genre.

In de clip rijdt Maroon 5 zanger Adam Levine op de highway richting huis wanneer hij gebeld wordt door ene Jonathan die hem vraagt bij rapper Future langs te komen voor een feestje. Future wil namelijk graag zijn verse op hun track ‘Cold’ laten horen. Kort daarna belt zijn vrouw Behati Prinsloo (bekend als Angel van Victoria’s Secret) met het vreemde verzoek of hij nog ff een pak melk wil meenemen?! And Milk she shall have…

Afijn, check de clip maar gewoon en remember kids; always watch your drink and don’t do drugs!

DEEL
Zeg je Hidde, dan zeg je sneakers! Hoewel het niet uit een medisch onderzoek is gebleken, durf ik gerust te zeggen dat ik verslaafd ben aan het kopen, kijken en bewonderen van sportief schoeisel. Ik zorg ervoor dat jij geen exclusieve sneaker-release meer mist en zal daarnaast af en toe andere fashion-gerelateerde posts schrijven. Mijn tweede verslaving is het binge-watchen van Netflix-series. Na House of Cards, Suits en Narcos ben ik inmiddels hooked aan de serie Arrow!