Maak kennis met Studio HENK

0
Advertentie - Klik voor meer

Studio HENK, waar design en kwaliteit elkaar ontmoeten. Kenmerkend interieur dat nét even anders is dan de rest.

Studio HENK staat voor het belang van design, comfort en de beste materialen. Kwaliteit interieur voor design liefhebbers, maar dan voor een vriendelijke prijs. Opgericht door twee broers, Okke en Xander. Benieuwd naar hun verhaal? Scroll dan snel verder!

Advertentie - Klik en shop

Waar vind je een mooie design tafel, zonder onbetaalbaar prijskaartje. Dit was uiteindelijk bij opa Henk, waar zij van kleins af aan al mee stonden te klussen op zolder. Want opa Henk kan als geen ander bouwen en zo kwam hun eigen design tot leven. Het eerste ontwerp bleek een groot succes. Tijdens een wandeling in de Noorse bergen besloten de broers van een hobby hun werk te maken. Studio HENK zag hier het licht. Hier waar het allemaal begon met een tafel, is Studio HENK 4 jaar later tot een volwaardig designmeubelmerk uitgegroeid.

Studio HENK maakt gebruikt van drie verschillende soorten materialen: namelijk eiken met de fijnste nerf, prachtige stoffen en de beste kwaliteit staal. De combinatie hiervan toveren zij om tot prachtige designs. Alle meubels worden geproduceerd in Europa. Het gebruik van ongecompliceerde processen zorgt ervoor dat de meubels voor een vriendelijke prijs verkocht kunnen worden. De gehele collectie is zo gebouwt dat je op verschillende manieren je eigen inrichting kan samenstellen. Benieuwd?

Check de website van Studio HENK!

Advertentie - Klik en shop