Maak kennis met KANE Watches!

0

Er is een nieuw horloge merk op de markt waar ik jullie graag kennis mee laat maken! KANE Watches is dat merk en het is erg moeilijk er niet van te houden.

Ik heb het geluk dat ik al een tijdje een horloge van KANE Watches heb. Ze hadden me uitgenodigd op hun kantoor om te praten over hun merk. Hun gedrevenheid, passie en kennis voerde het gehele gesprek de boventoon en dat is super tof!

kane watches

KANE watches worden ontworpen in Amsterdam. De naam KANE komt van het Japanse woord ‘Kaizen’ wat verbetering betekend. Hun filosofie bestaat uit twee factoren: Nederlands design en de minimalistische beweging uit Japan.

Het zijn horloges voor de moderne man en passen eigenlijk bij alles. Door de verwisselbare straps kan je een goede combinatie maken met elke outfit. Een leuk detail is de kroon. Deze zit net op een andere plaats om het dragen van het horloge zo comfortabel mogelijk te maken!

De horloges zijn vanaf nu verkrijgbaar via hun website voor een prijs waar wij heel blij van worden, namelijk €99,- en voer kortingscode ‘daily10’ in voor 10% korting!

kane watches

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here