Clan de Banlieue is meer dan een merk

5728

There’s a new brand in town! Ik was voor mijn werk bezig en kwam toen een merk tegen dat ik nog niet kende maar me toch bekend voorkwam. Dat merk was Clan de Banlieue.

Het is een nieuw Nederlands merk uit Rotterdam. Toen ik wist dat het uit Rotterdam kwam werd meteen de link gelegd waarvan het me bekend voorkwam. Kevin van Rotterdam Airlines had ik met het merk gezien.

clan de banlieue

Clan de Banlieue is meer dan een kledingmerk. Maar om dat te beseffen moet je eerst weten wat Banlieue betekend. Kort gezegd, het zijn voorsteden uit Frankrijk en België waarvan vooral de Franse vaak in het nieuws komen. En niet op een goede manier. Als zondebok bestempeld door de maatschappij, uitgespuugd door de media en beladen met negativiteit. De banlieue kan in de steek gelaten worden maar de banlieue laat zichzelf niet in de steek. Voor elkaar opkomen en broederschap is waar Clan de Banlieue voor staat. Je snap het, dit merk is een movement.

clan de banlieue

Naast dat ze echt voor iets staan is de kleding ook gewoon heel tof. Strakke prints zijn verwerkt op jassen, hoodies, shirts en meer. Allemaal lekker basic wel, zelfs met de opdruk wordt het niet schreeuwerig. Ik vind het vooral heel tof dat er een nieuw streetwear merk is opgestaan uit Nederland die ook echt voor iets staat. Bekijk de hele collectie op hun website en sluit je aan bij de Clan de Banlieue.

clan de banlieue 1

DELEN