Jordan Brand en Levi’s werken samen

154
Jordan Brand en Levi’s hebben officieel aangekondigd dat er een samenwerking aankomt. Deze samenwerking speculeerde al enige tijd, maar nu is het officieel!

Jordan Brand en Levi’s slaan de handen weer in één voor een op denim geïnspireerde samenwerking. Eerder al bij Travis Scott en Eric Koston te zien, maar nu is het officieel. Zo komt er een denim trucker jack, en wordt het Air Jordan 4 Model in eens Levi’s denim jasje gehesen. Kenmerkend met de Levi’s tag op de tong met het rode Jumpman logo. De trucker jack is reversible en ook voorzien van de Levi’s tag en het rode Jumpman ‘flight’ logo op de achterzijde. Vandaag is de samenwerking officieel bekend gemaakt, met de daarbij horende beelden! En wat ziet deze samenwerking er lekker uit zeg. Check de beelden voor alle details!

De officiële release zal zijn op 17 Januari. Zoals nu bekend zullen de Jordan’s bij Patta releasen, en bij Oqium zullen de denim trucker jack en de Jordan’s beide worden gereleased. Lees ook: Maak kennis met de Nike Air Max 1 ’93 logo’ pack.

DELEN